Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Feneșan hrănește în continuare FC Unirea. Acesta trimite alimente clubului albaiulian

Publicat

Situația echipei FC Unirea Alba Iulia devine din ce în ce mai critică. Banii nu par să apară de nicăieri, conturile clubului sunt blocate, iar hrana fotbaliștilor este asigurată de pe o zi pe alta. Singurul om care în aceste momente pare a fi alături de echipă este Oliviu Feneșan.

Vicepreședintele Consiliului de Administrație, Oliviu Feneșan a sprijinit în acest început de an echipa cu un purcel, cartofi, iar, joi, acesta a expediat către clubul albaiulian 20 de litri de lapte, mezeluri, carne de porc și pâine, pentru ca fotbaliștii să nu simtă atât de acut criza prin care trece gruparea din Alba Iulia.”Eu și astăzi am în mașină mâncare pentru fotbaliști, eu acuma am luat salam, cremvurști și o să le trimit, mai iau carne de la Miraslău de la o companie de aici. Trebuie să ne descurcăm cumva”, a declarat Oliviu Feneșan.

Dată fiind situația prin care trece clubul FC Unirea Alba Iulia, nu ar fi exclus ca gruparea antrenată de Stelian Gherman să abandoneze competiția, ținând cont că jucătorii vor acumula și cea de a treia rată contractuală neplătită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. doru

    vineri, 27.01.2012 at 12:27

    CEI 600.000 DE EURO CISTIGATI DIN TRANSFERU LUI GICU GROZAV,STANCIU NICUSOR ,CRISTEA CALIN SI HIMCINSCHII UNDE SUNT TRIFANE,FENESANE UNDE SUNT????????????????????????????????
    UNDE SUNT????????????????????????????????
    NU ATI INVESTIT IN EI NICI 2% DIN 600.000 DE EURO
    DOAR MUNCA LUI NELUTU POAPA,SANDU KALANYOS SI VASILE URSU PE CARE NU IA TI PLATIT INCAPABIILOR DE CONDUCATORI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax