Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fermierii care dețin până la 50 de oi și 25 de capre nu vor mai fi impozitați. Scad taxele și la culturile de cartofi și legume

Publicat

Fermierii care au până la 50 de oi și 25 de capre nu vor fi mai fi impozitați. Statul a ridicat plafonul de la maximum de 10 animale, iar agricultorii vor plăti un impozit mai mic pentru culturile de cartofi, legume cultivate în câmp, sere, pomi, dar și bivolițe, oi, capre și porci.

Parlamentul a majorat plafoanele pentru care un fermier care deţine oi, caprine şi albine nu va fi impozitat, potrivit legii de aprobare a Ordonanţei 8/2013 privind Codul Fiscal.

Astfel, taxarea se va aplica pentru mai mult de 50 de oi, 25 de capre şi 75 familii de albine, anterior fiind stabilite limite de 10 oi şi caprine şi 50 familii de albine. De asemenea, nu plătesc impozit cei care au până la 2 vaci şi bivoliţe, 6 porci şi 100 de păsări de curte, prevedere menţinută.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax