Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Festival de 40.000 de euro la Alba Iulia, în weekend. Ce pregătește Primăria la prima ”relaxare” a bugetului pentru evenimente

Publicat

În weekendul ce urmează, la Alba Iulia se va organiza ”Alba Iulia Music and Film Festival”, adică un eveniment de trei zile, cu trei concerte și câteva filme ce vor putea fi văzute în condiții speciale. 

Pentru cele trei zile de petrecere, Primăria Alba Iulia a plătit 200.000 de lei, adică 40.000 de euro către Asociația Film și Cultură Urbană, ONG-ul care se ocupă de organizarea evenimentului. 

Suma de 40.000 de euro este prima ”relaxare” a bugetului Primăriei Alba Iulia, în perioada pandemiei de COVID, în condițiile în care, de Crăciun, luminițele și decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă au lipsit cu desăvârșire de pe străzile orașului, din motive ”de economie”.

Am specificat condiții speciale deoarece, pe scaune, pentru vizionarea filmelor, vor avea acces doar persoanele vaccinate anti-COVID, cei ”care au un test negativ nu mai vechi de 72 de ore și cei care dovedesc, printr-o adeverință emisă de medicul specialist, că se află într-o perioadă de 15-90 de zile de la infectarea cu noul coronavirus”, după cum precizează organizatorii.

Însă regulile de mai sus se pot aplica doar celor care vor să stea pe scaune, în ideea în care evenimentul este unul în aer liber și scena de concerte este amplasată în Piața Cetății.

Bugetul total al evenimentului este de 285.000 lei, din care Primăria Alba Iulia a plătit 200.000 de lei, iar restul de bani sunt asigurați din sponsorizări și donații, de ONG-ul care se ocupă de organizarea evenimentului, au transmis pentru alba24.ro, reprezentații autorităților locale.

Însă evenimentul din acest an este slab promovat, față de edițiile din anii precedenți. Mare parte dintre cetățenii din Alba Iulia nu știu că în weekendul următor va fi organizat un festival de trei zile, iar programul complet poate fi accesat doar dacă știi unde să îl cauți.

Filmele încep de la ora 21.45, iar pe scena de concerte vor urca Damian & Brothers, Alifantis & Zan și Surorile Osoianu.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. dolfi

    marți, 29.06.2021 at 23:24

    gunoiu inca se ridica cu intarziere, parcarile sunt tot insuficiente, piste de biciclete nu exista , dar hai sa facem spargem banu public pe circ in weekend, in plina canicula

  2. Maria

    miercuri, 30.06.2021 at 09:24

    Bine ca innotam la propriu printre gunoaie, asta contează acum, festivități, sa mai pape și ONG-urile niște bani de la buget!!! Cat despre porcăria cu vaxinati și nevaccinatii, trierea asta tâmpită, sunt curioasa că-ți dintre jegurile care conduc tara, sunt vaccinate!?? 😠😠😠😠😠😠😠

  3. Maria

    miercuri, 30.06.2021 at 09:49

    Gunoiul este tot pe străzi, pomii de pe străzi plini de tot felul de gâze (musculițe, țânțari, etcetera.)şi multe altele! În loc de discriminare şi aruncat banii aiurea mai bine ați stropii cu apă străzile căci ne topeşte Dumnezeu!

  4. Adrian

    miercuri, 30.06.2021 at 09:53

    „programul complet poate fi accesat doar dacă știi unde să îl cauți” – De ce nu dați dumneavoastră un link de informare?

  5. kretz

    vineri, 02.07.2021 at 09:53

    deci care-i programul? când începe evenimentul? când încep concertele? ce filme vor rula?
    daca tot nu va pasă de informarea celor ce vă urmăresc mai bine scoateti 24 din nume pt că nu se justifica si ramîneti doar alba si atunci pt toți va fi clar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax