Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festival internaţional de dialog intercultural la Cugir. Mai mulţi profesori universitari discută despre influenţele austriece în spaţiul cultural transilvănean

Publicat

La Cugir se reunesc, sâmbătă, mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ superior din ţară şi din străinătate, în cadrul Şcolii de Vară şi Festivalului Internaţional pentru Dialog Intercultural – „Diva Deva”.

Printre cei invitaţi la eveniment se numără prof. univ. dr. Pavel Puscas, de la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din  Cluj Napoca, lector univ. dr. Francois Breda de la Facultatea de Ştiinţe şi Litere – Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureş, lector univ. dr. Adina Chirilă de la Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie, Universitatea de Vest, Timişoara, drd. Raoul Weiss din Paris şi alţii. Aceştia vor discuta despre influenţele austriece în spaţiul cultural transilvănean, în contextul unui dialog intercultural.

Manifestarea se desfăşoară sâmbătă, de la ora 10.00, la Primăria Cugir. Evenimentul este organizat de administraţia locală, Casa de Cultură Cugir şi Cercul „Europa Noastră” din Cluj Napoca, Institutul Italo-Român de Studii, Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca şi Asociaţia Profesorilor de Istorie din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax