Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Festival Național Studențesc „Serbările Unirii” s-a încheiat cu demonstrațiile de mentalism ale celui mai talentat român, Cristian Gog

Publicat

A doua seară a Festivalului Național Studențesc „Serbările Unirii”, aflat la a 21-a ediție, s-a încheiat miercuri cu un regal de dans, o comedie neagră a trupei Skepsis și demonstrații de mentalism susținute  de cel mai „talentat român”, Cristian Gog. Cu sala plină până la refuz, festivalul a durat aproape patru ore, timp în care toate momentele pregătite de organizatori au fost încununate cu sute de aplauze.

Festivalul a debutat cu piesa de teatru pusă în scenă de trupa Skepsis, „Comedie Neagră”. Întreaga acțiune s-a defășurat în apartamentul unui tânăr sculptor cu vise de înavuțire care așteaptă vizita unui multimilionar, posibil cumpărător al lucrărilor sale. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, speranțele artistului ajung la mila luminii și întunericului. Piesa care a durat aproape 2 ore a stârnit hohote de râs în rândurile spectatorilor care au urmărit cu sufletul la gură acțiunea.

În continuarea festivalului, au urcat pe rând pe scenă trupe și ansambluri de dans de la Casele de cultură a studenților din Cluj-Napoca, Sibiu și Petroșani, care au pregătit momente de dans contemporan, oriental, indian și modern, fiecare din ele cu o poveste și interpretare originală. Este vorba despre  trupa „M&M”- Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, trupa „Jump In” – Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca și Ansamblul Artistic „Parângul”- Casa de Cultură a Studenților Petroșani.

Momentul cel mai așteptat de spectatori a fost cel al mentalistului Cristian Gog, câștigătorul celei de a doua ediții a concursului „Românii au talent”. Tânărul a intrat în mințile celor din sală, a ghicit cuvinte și numere pe care aceștia le-au rostit în gând și a arătat că, prin puterea minții, metalul dur poate fi transformat în materie lichidă. Pentru a demonstra toate aceste lucruri, Gog s-a folosit doar de obiecte de uz zilnic precum banale linguri de metal.

Spectacolul lui Gog a stârnit uimirea spectatorilor care, pe rând, au fost invitați să urce alături de acesta pe scenă pentru a li se citi mințile.

Vă invităm să vizionați o galerie foto de la cea de a doua seară a Festivalului Național Studențesc „Serbările Unirii”:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax