Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Festivalul de Folk „Ziua de Mâine” la Alba Iulia: Ioan Gyuri Pascu, Ducu Berți și „Cei 4 corifei” pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Publicat

Alba Iulia va deveni, pentru a noua oară, punctul de întâlnire al folkiștilor și iubitorilor de folk din România, în perioada 15-17 noiembrie. Pe lângă tradiționalul concurs de muzică folk, care va aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor tineri interpreți din toată țara, publicul va avea parte de câteva spectacole cu invitați speciali.

Programul festivalului nu a fost încă definitivat, însă printre invitați se vor regăsi cu siguranță „Cei 4 corifei”, adica Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu și Mircea Vintilă, împreună într-un spectacol după zece ani de la povestea de la Circul Globus. De asemenea, la Alba Iulia vor cânta Ioan Gyuri Pascu, Ducu Berți și nu numai.

Tinerii interpreți care doresc să se înscrie în concurs pentru premiile Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” pot să trimită înregistrări până în data de 10 noiembrie, însă mai multe detalii vor fi publicate pe pagina de internet a festivalului, în următoarele zile.

Bugetul Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” este, în acest an, 150.000 lei, alocați de Consiliul Județean Alba. Accesul în săli se va face exclusiv pe bază de bilete, ce pot fi achiziționate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor.

FOTO: Arhivă 2012

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. presta

    luni, 28.10.2013 at 09:20

    Gura lumii zice ca vom vedea la festivalul de folk si trupele „Plus noi” si „Good Day”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax