Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Festivalul de teatru ”Povești” 2022, în 15-21 mai. Marcel Iureș, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Oana Pellea, printre invitați

Publicat

A XV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” se va desfășura în acest an în perioada 15-21 mai. Vor fi spectacole de teatru pentru toate vârstele, ateliere de creație, lansări de carte, expoziții și conferințe.

„Ne pregătim cu emoție și multă bucurie pentru a reveni în comunitate cu acest festival care a adus, de-a lungul anilor, întâlniri minunate ale publicului cu artiști din țară și străinătate. Așadar, în perioada 15 – 21 mai mergem la teatru, indiferent de vârstă.

Spectacole de teatru destinate publicului adult, dar și adolescenților și copiilor, ateliere de creație, lansări de carte, dialoguri, conferințe, expoziții sunt pregătite pentru iubitorii de teatru. Suntem convinși că nu doar nouă ne-a fost dor de o astfel de întâlnire, ci și dumneavoastră, publicul nostru drag, căruia îi este în totalitate dedicat.

Marcel Iureș, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Florin Piersic jr., Chris Simion, Oana Pellea, dar și personaje îndrăgite din poveștile pentru copii, vă așteaptă într-o nouă ediție de festival”, spune Ioana Bogățan, manager teatru.

Organizatorii evenimentului, Teatrul de Păpuși „Prichindel”și Consiliul Județean Alba, vor transmite ulterior programul festivalului.

Este ”o ediție aniversară, mult așteptată, care ne dorim să readucă, în fața publicului din municipiu și județ, acel eveniment de înaltă ținută artistică și culturală cu care l-am obișnuit de paisprezece ediții”, mai spun organizatorii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax