Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Festivalul de Teatru „Poveşti”: Animaţie pe picioroange şi poveşti nemuritoare pentru copii. Află ce poţi vedea miercuri seara

Publicat

Festivalul de teatru „Poveşti” a debutat miercuri la Alba Iulia, iar primele ore ale dimineţii au fost destinate poveştilor pentru copii. Cei mici au au avut ocazia să se întâlnească cu Soso şi Nuţi, în cadrul unui spectacol de animaţie pe picioroange, dar şi să vadă „Aventurile lui Pinocchio” , o piesă în regia Georgetei Lozincă, de la Teatrul „Ariel” din Târgu Mureş.

De la ora 11.00, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu a pus în scenă „Croitoraşul cel Viteaz”, iar următoarele patru zile de festival îi vor surprinde pe cei mici şi cu alte poveşti fascinante. Ca în fiecare an, în cadrul festivalului, iubitorii de teatru, dar şi jurnaliştii au ocazia să discute cu actorii şi regizorii şi să savureze o „cafea cu tâlc” la Art Cafe Downtown, zilnic, de la ora 10.30.

Miercuri, cafeaua a fost băută împreună cu decanul facultăţii de Teatru a Universităţii de Arte din Târgu Mureş, Oana Leahu, cu directorul Teatrului „Ariel” din Târgu Mureş şi cu renumitul caricaturist Corneliu Pătrăşcan.

De altfel, lucrările caricaturistului brăilean vor putea fi admirate miercuri, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Festivalul continuă cu piesele de teatru pentru tineri şi adulţi, „Vacanţă în Guadelupa” şi „Play Shakespeare”.
Prima zi a festivalului se va încheia cu un Cafe Concert ce va avea loc tot la Art Cafe Downtown, de la ora 21.30.

Vă prezentăm programul zilei de miercuri:

MIERCURI, 5 octombrie 2011

Deschiderea Festivalului pentru copii

09.45 Animaţie pe picioroange: SOSO & NUȚI / Asociaţia „Become” – Teatrul de Păpuşi „Prichindel” (aer liber)

10.00 „Aventurile lui Pinocchio”, regia Georgeta Lozincă – Teatrul „Ariel” Tg. Mureş / Sala Teatrului de Păpuşi „Prichindel” – spectacol pentru copii (55 min.)

10.30 Cafeaua cu tâlc – Conferinţă de presă / Club Festival (Art Cafe Downtown)

11.00 „Croitoraşul cel viteaz”, regia Dan Hândoreanu – Teatrul pentru copii și tineret „Gong” Sibiu / Casa de Cultură a Studenţilor – spectacol pentru copii (50 min.)

Deschiderea Festivalului pentru tineri şi adulţi
18.00 Expoziţie de caricatură, caricaturist Costel Pătrăşcan – Casa de Cultură a Sindicatelor

18.30 „Vacanţă în Guadelupa”, regia Diana Lupescu, Teatrul „Nottara” București / Casa de Cultură a Sindicatelor – spectacol pentru tineri şi adulţi (120 min.)

21.00 „Play Shakespeare”, regia Cristian Pepino, Teatrul de animație „Țăndărică” București / Sala Teatrului de Păpuşi „Prichindel” – spectacol pentru tineri şi adulţi (50 min.)

21.30 Cafe concert – Art Cafe Downtown – concert de muzică pentru tineri şi adulţi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax