Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100. Realitate virtuală, roboți, video gaming și tehnologii spectaculoase. Rezervări online

Publicat

Realitate virtuală, roboți, video gaming și tehnologii spectaculoase. De la e-health, la blockchain și impactul social media în democrație sau comerț: iată agenda finală iCEE.fest: UPGRADE 100, festivalul care transformă zilele acestea Bucureștiul în Capitala Europeană a Internetului și Tehnologiei.

Azi e ultima șansă să nu ratați un eveniment major pentru industria de digital și tehnologie din Europa Centrală si de Est, care are loc zilele acestea, joi și vineri, la București.

Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet si tehnologie precum si giganți globali ai industriei digitale.

ATENȚIE! Mai sunt doar 24 de ore în care se pot face rezervări online, agenda actualizată a evenimentului fiind publicată de organizatori pe site-ul oficial și în noua aplicație de networking a festivalului (disponibilă și celor care nu au un bilet).

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 oferă celor peste 3.000 de participanți de anul acesta, veniți din peste 10 țări, două scene principale si patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business.

Iată, pe scurt, ce înseamnă un festival de acest tip, cu peste 10 linii de conținut diverse în AGENDĂ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax