Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, posibilă destinație în acest weekend. Teatru, dans și spectacole de stradă

Publicat

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este în plină desfășurare, la mai puțin de o oră de condus de Alba Iulia. 

Peste 2.000 de artişti din 38 de ţări, 600 de evenimente şi 100 de spectacole online, premiere mondiale, teatru, dans, circ, operă, muzică, expoziţii, lansări de carte, acrobaţii şi parade sunt elementele care definesc ediția a 28-a a unui eveniment unic în România.

„Este o ediţie, fără a folosi cuvinte mari, aproape eroică, pe care o facem cu o bucurie de nedescris, dar şi cu nişte eforturi uriaşe.

Faptul că putem împreună să gândim o altfel de normalitate, care să ne ducă mai departe visele, năzuinţele, puterea de a crea, puterea de a crede şi bucuria de a întâlni frumuseţea, este reazemul pe care-l avem în tot ceea ce facem. Trebuie să mulţumesc tuturor celor care fac acest efort şi care au înţeles cât de importante sunt asumarea şi angajamentul de care dăm dovadă.

Mă refer aici la echipa festivalului, a teatrului, a şcolii şi a structurilor care s-au creat: Bursa de Spectacole, Programul de Voluntariat, Therme Forum şi Platforma Doctorală. Bineînţeles că mulţumim, în special, acestei comunităţi atât de speciale care este Sibiul, tuturor celor care ne îngăduie toate provocările şi iniţiativele pe care le aducem.

Mii de mulţumiri tuturor instituţiilor şi structurilor din Sibiu şi din ţară, care ne-au sprijinit în aşa fel încât să putem să aducem la lumină tot ce dăruim”, este mesajul pe care Constantin Chiriac, preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Festivalul ține până în 29 august și poae fi un punct de atracție (mai ales în weekend) și pentru locuitorii județului Alba.

Programul pe zile, poate fi accesat AICI.

Cum se face accesul la spectacole

Accesul la evenimentele organizate în spații închise se face în baza unui document de identitate, precum și a prezentării unuia dintre următoarele documente: dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-COV2 (minimum 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), dovadă oficială a unui test PCR negativ – efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului, dovadă a rezultatului negativ certificat de o unitate medicală a unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea evenimentului, dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Pentru accesul în săli, organizatorii vor pune la dispoziția spectatorilor brățări care să faciliteze triajul epidemiologic rapid. Acestea se vor putea ridica din următoarele puncte: Parcarea Pieței Teatrului, Parcul Astra, Fabrica de Cultură IACM Construcții SA – UniCredit.

Purtarea măștii de protecție în săli este obligatorie, iar accesul se face cu respectarea unei distanțe de minimum 1,5 metri și cu dezinfectarea mâinilor în punctele special amenajate.

Foto: Max Shuz

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax