Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festivalul Internațional de Teatru ”Povești” de la Alba Iulia premiat în cadrul Galei Premiilor UNITER 2018

Publicat

Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, organizat de Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia, a obținut premiul special acordat de către Senatul UNITER, în cadrul Galei Premiilor UNITER, ediția a XXVI-a, 2018.

”Suntem onorați de faptul că ni s-a acordat acest premiu, care este o recunoaștere a muncii noastre, a echipei Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Am pornit cu pași mărunți, acum 12 ani, în dorința de a povesti, prin teatru, iubitorilor de cultură din orașul și județul nostru.

Iată-ne ajunși la cea de-a XIII-a ediție, având parte de un eveniment cultural cu impact național și internațional, care se bucură de această recunoaștere.

Mulțumesc colegilor mei și consiliului Județean Alba pentru implicarea în organizarea acestui festival, atât de îndrăgit de albaiulieni, și nu numai.

Mulțumim Senatului UNITER pentru apreciere”, a declarat Ioana Bogățan, Manager Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia.

Ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” va avea loc în perioada 7 – 13 mai și nu în octombrie, așa cum ne-am obișnuit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax