Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Festivalul Național de Muzică Folk ”Ziua de Mâine” 2023, organizat în Blaj. Concerte cu artiști consacrați, show de caricatură

Publicat

palat cultura blaj

Ediția din acest an a Festivalului Național de Muzică Folk ”Ziua de Mâine” se va desfășura la Palatul Cultural din Blaj.

Evenimentul reunește artiști folk din România, în perioada 23-24 septembrie.

De la ora 18.00, pe scenă vor urca Mircea Vintilă, Emeric Imre, Cristian Buică, Puiu Ivanițchi, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Dinu Olărașu, ”Poesis” și Marius Batu, Ada Milea, Ștefan Mura, Vali Șerban.

În foaierul Palatului Cultural din Blaj vor fi organizate show-ul de caricatură ”Râsul în grup” și expoziția de caricatură ”La folk automat”, semnată Costel Pătrășcan.

În cadrul ediției din acest an a evenimentului, va fi lansat albumul ”Viu”, realizat de Dinu Olărașu.

Palatul Cultural din Blaj a primit premiul ”Europa Nostra” al Comisiei Europene, cea mai importantă distincție acordată în domeniul patrimoniului. Premiul a fost obținut în urma lucrărilor de reconstrucție realizate de Consiliul Județean Alba și Primăria Municipiului Blaj.

Intrarea la festival va fi liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza rezervărilor la telefon 0743.150.755 sau pe adresa augustinbena@mail.com.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan dorin

    sâmbătă, 23.09.2023 at 15:28

    organizatorii au facut um mqre cacat pt akbaiulieni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax