Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Film scurt, airsoft şi muzică folk: Festivalul „Play for May” te invită în spaţiile R.Y.M.A

Publicat

Spaţiile R.Y.M.A., situate în Şanţurile de Nord ale Cetăţii vor găzdui, în perioada 27-29 mai, festivalul „Play for May”.

Cinefilii au fost invitaţi să se delecteze cu proiecţii de film de foarte scurt metraj, iar întreaga zonă a ravelinului Sfânta Elisabeta se transformă într-o scenă deschisă, cu jocuri air soft, concursuri şi ateliere pentru copii.

Ziua de sâmbătă se va încheia cu un concert live de muzică folk, oferit de trupa „Plus Noi”, pentru ca duminică distracţia să continue cu un show chinologic şi picnic pentru metişi.

Vineri seară, de la ora 22.00, tinerii au fost aşteptaţi la „ElectroParty”, unde invitaţi special au fost trupa Unlocka din Bucureşti, The Joint Ventures din Cluj-Napoca, DJ Jigga şi Visual by VJ Flowerstepper din Timişoara şi DJ Badea Funk din Alba Iulia.

„O bună parte a expoziţiei este dedicată grupului Inter-Art din Aiud, atât juniori cât şi seniori, cu care Asociaţia RYMA a început o frumoasă colaborare cu ocazia acestui festival. Vom servi un pahar de vin şi ne vom bucura împreună de bucăţica de Cetate pusă în valoare de artişti”, au precizat organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax