Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festivalul Tineretului la Aiud, în perioada 4-6 mai. Spectacole de folclor, dans modern şi mixaje live

Publicat

În perioada 4-6 mai 2012, în Piaţa Dr. Constantin Hagea din Aiud are loc “Festivalul Tineretului”, eveniment privat organizat de către Agenţia de Impresariat Artistic “Independent Music”, în baza acordului Consiliului Local Aiud, exprimat în unanimitate de voturi „pentru”, în şedinţa care a avut loc în 25 aprilie.

Conform HCL nr. 90/2012, prin care se aprobă organizarea în municipiul Aiud a „Festivalului Tineretului”, autorităţile locale pun la dispoziţia organizatorului, cu titlu gratuit, Piaţa Dr. Constantin Hagea, respectiv străzile Iuliu Maniu şi Protopop Iosif Pop, de vineri, 4 mai, până duminică, 6 mai 2012.

Iniţiatorul proiectului de hotărâre, primarul Mihai Horaţiu Josan, i-a solicitat organizatorului prioritate pentru comercianţii aiudeni, condiţie care a fost inclusă în protocolul de colaborare. Totodată, în baza angajamentelor asumate, Agenţia de Impresariat Artistic „Independent Music” este responsabilă de toate detaliile privind desfăşurarea evenimentului în cele mai bune condiţii, precum şi de salubritatea întregii zone, pe perioada celor 3 zile.

„Festivalul Tineretului” va începe vineri, la ora 16.30 şi se va încheia duminică, la ora 22.00. Din programul pregătit de organizator fac parte Muguri de Tezaur şi Leontina Fărcaş, Raoul Russu şi Glow, Romina Nemeş şi DJ Axxell.

„Nu este prima dată când în Aiud are loc un festival privat. Am considerat că este oportun să supun aprobării CL Aiud organizarea Festivalului Tineretului în perioada 4-6 mai, în condiţiile în care toate cheltuielile sunt asigurate de către Agenţia Independent Music. Am solicitat prioritate şi anumite facilităţi pentru comercianţii aiudeni, ne-am impus condiţiile cu privire la salubritatea Pieţei Dr. Constantin Hagea, pe toată durata desfăşurării festivalului, mai exact ne-am asigurat că, din toate punctele de vedere aiudenii, sunt puşi pe primul loc. Eu nu pot decât să le doresc distracţie plăcută, a declarat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax