Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Fetița cu iconițe”, în AREST la DOMICILIU. Tribunalul Alba a respins propunerea Parchetului privind arestarea preventivă

Publicat

andreea tomescu
Tânăra de 14 ani din Alba Iulia, cunoscută în oraș ca noua”prinţesă a hoţilor” sau „fetița cu iconițe”, va sta în arest la domiciliu pentru o perioadă de 15 zile. Tribunalul Alba a admis, în 30 august, contestaţia acesteia şi a respins propunerea Parchetului privind arestarea preventivă.
”Respinge propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia privind înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă a inculpatei. Înlocuieşte măsura controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu pentru o durată de 15 de zile, începând cu data de 30.08.2018 şi până la data de 13.09.2018, inclusiv. Impune inculpatei obligaţia de a nu părăsi imobilul fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza”, se susţine în dispozitivul deciziei de la Tribunalul Alba. Anterior, Judecătoria a emis un mandat de arestare preventivă, tot pe o perioadă de 15 zile, care urma să fie pus în aplicare la rămânerea definitivă a hotărârii.
T. Ramona Andreea din Alba Iulia a fost reţinută de poliţişti în 6 august  pentru mai multe infracţiuni de furt, iar Judecătoria a decis, iniţial, cercetarea acesteia sub control judiciar.
Tânăra are la activ peste 100 de furturi. Aceasta nu a respectat condiţiile controlului judiciar, ceea ce a făcut ca anchetatorii să solicite arestarea preventivă a acesteia. În dimineaţa zilei de 6 august, minora ar fi sustras din vestiarul unei brutării suma de 260 lei, iar imediat după comiterea faptei, în timp ce încerca să părăsească societatea comercială, a fost surprinsă de angajaţii acesteia.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minora este bănuită şi de comiterea unui furt reclamat poliţiei la data de 28 iulie 2018. Se pare că, în noaptea de 27/28 iulie, aceasta ar fi pătruns, prin efracţie, într-un salon de înfrumuseţare din Alba Iulia şi ar fi sustras suma de 1.000 de lei. Ieri, minora a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eu

    luni, 03.09.2018 at 12:02

    Cica arest la domiciliu si ea umbla pe strada. Chiar azi am vazut-o.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax