Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fetiță de 10 ani din Timiș, dispărută de acasă și găsită la scurt timp. Zeci de polițiști și jandarmi au fost mobilizați

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

S-a dat alarma sâmbătă după-amiaza într-o localitate din Timiș, după ce o fată de 10 ani a dispărut de acasă.

Apelul la 112 a venit sâmbăta la ora 14.15, iar o voce anunța dispariția copilei din localitatatea timișeana Paru, care aparține de comuna Costeiu. Micuța era de negăsit și nu se mai știa nimic despre ea de aproape trei ore.

Politiștii au început imediat căutarile, au fost mobilizate forțe însemnate, și la o oră și un sfert de la apelul la numărul de urgență au descoperit-o pe fetiță în apropierea autostrăzii Timișoara – Lugoj – Deva, la aproximativ 3 km de casă.

Aceasta era singură și nevătămată, iar când a fost găsită de oamenii legii le-a spus acestora ca a plecat singură de acasă și s-a pierdut.

Fetița se afla de 2 luni în plasament la o familie din Paru, iar oamenii s-au speriat îngrozitor când au văzut că nu mai apare.

Copila a fost reîncredințată de polițiști celor care o cresc. Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, fata nu ar fi fost abuzată și nici nu s-ar fi certat cu cei care îi țin loc de părinți.

Sursă: opiniatimisoarei.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax