Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fetița de 11 ani care a dispărut vineri seară, găsită moartă pe câmp. Prezintă urme de violență. Poliția are un suspect

Publicat

Final tragic în cazul dipariției unei fetițe de 11 de ani, din Dâmbovița. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit pe un câmp din localitatea Predulești și prezintă urme de violență, au anunțat anchetatorii. Cadavrul fetiței fusese ASCUNS pe câmpul respectiv. 

Mihaela Adriana Fieraru a plecat de la şcoală după terminarea orelor, dar nu a mai ajuns acasă.
Citește și

„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Polițiștii au și un cerc de suspecți, printre care și un bărbat cu cetățenie olandeză. Deocamdată nu au fost date publicității alte detalii. 

Pentru căutarea fetei au fost mobilizați 200 de poliţişti. Au fost folosiţi şi câini de urmă, drone şi un elicopter.

O cameră de supraveghere instalată pe clădirea şcolii a înregistrat-o vineri, la ora 17.19, în timp ce pleca spre casă. Sunt ultimele imagini cu ea înainte să fie reclamată dispariţia.

Camera a surprins drumul spre casă până în apropierea locuinţei, la o distanţă de 300 de metri. De atunci, fetiţa nu a mai fost văzută.

Citește și Detalii tulburătoare în cazul fetiței răpite și ucise pe un câmp, în Dâmbovița. Mai avea 300 de metri și ajungea acasă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax