Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Fetiţă de 11 ani din Şard, acroşată de un autoturism. Şoferul a părăsit locul accidentului

Publicat

Un bărbat de 61 de ani din Alba Iulia este cercetat penal, după ce, aflat la volanul unui autoturism, a părăsit locul unui accident în urma căruia o fetiţă a suferit leziuni.

Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri seara, în Şard, comuna Ighiu. O minoră de 11 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe partea stângă a carosabilului, a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale uşoare, fără a fi necesară internarea în spital.

Ulterior, a fost identificat B.I. (61 de ani), din Alba Iulia, şoferul maşinii implicate în accident, care a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a evidenţiat că nu era sub influenţa alcoolului.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax