Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fetiță de 14 ani din Alba Iulia, agresată sexual de un bărbat în timp ce se afla într-un autobuz. Agresorul, cercetat de Poliție

Publicat

O fetiță de 14 ani din Alba Iulia a fost agresată sexual de un bărbat din comuna Ciugud, vineri seara, în timp ce se afla într-un autobuz. 

Reprezentanții IPJ Alba au transmis, la solicitarea Alba24, că polițiștii din Alba Iulia îl cercetează pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Ciugud, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Se pare că, în seara zilei de vineri, 23 iulie 2021, în timp ce se afla într-un autobuz, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei minore, de 14 ani, din Alba Iulia, pe care, împotriva voinței ei, ar fi pipăit-o, în zona intimă.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta și luarea măsurilor legale.

Un cetățean a relatat sâmbătă, pe Facebook, că a intervenit vineri, în jurul orelor 18:30, la un incident produs într-un autobuz, în Autogara Alba Iulia. Potrivit acestuia, un bărbat ar fi încercat să lovească un copil și ar fi „pipăit” o fetiță.

„Ieri am intervenit la o bătaie între un copil de 13 ani și un adult în jur de 47 de ani. L-am apărat pe copil și acel individ a pipăit și o fetiță. În autobuzul de interior s-a petrecut, în autogara Alba Iulia, la orele 18:30.

Au prins curaj copiii, erau și fete între ei, și l-au urmărit. Au chemat Poliția. Sper să îl prindă, așa oameni nu merită să stea în libertate”, a scris Ionel B. pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax