Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fetiţă de 3 ani, lovită de o maşină, în comuna Cut, după ce a trecut în fugă strada. A ajuns la spital cu fractură la picior

Publicat

O fetiţă în vârstă de 3 ani a fost accidentată marţi, 24 decembrie, în comuna Cut, de o maşină al cărui şofer circula regulamentar. Copilul a vrut să traverseze strada în fugă, iar tatăl ei nu a reuşit să reacţioneze la timp.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00. Poliţiştii au stabilit că fetiţa a scăpat de sub controlul tatălui ei şi s-a angajat în fugă în traversarea străzii, printr-un loc nemarcat, fiind acroşată de un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, domiciliat în municipiul Sebeş.

În urma accidentului minora a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba şi diagnosticată cu fractură cu deplasare gambă dreapta, fără a rămâne internată în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax