Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fetiță de 6 ani, rănită într-un accident rutier în Alba Iulia, produs de un șofer în vârstă de 71 de ani. Ce s-a întâmplat

Publicat

O fetiță de 6 ani, pasageră într-un autoturism a fost rănită, în urma unui accident rutier petrecut pe o stradă din Alba Iulia. Mai exact, mașina în care se afla a fost lovită de un alt automobil, condus de un bărbat de 71 de ani. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 august 2021, în jurul orei 18.20, pe strada Regimentul V Vânători, din Alba Iulia, un bărbat de 71 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Alba Iulia – Sebeș, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, de 35 de ani, din Abrud.

În urma accidentului rutier o minoră, de 6 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax