Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fetiţă de 7 ani din Scărişoara, lovită de o maşină pe DN75, în timp ce traversa prin loc nepermis. A fost dusă la un spital din Cluj Napoca cu fractură la picior

Publicat

O fetiţă de 7 ani din Scărişoara a fost accidentată, joi, în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Minora a fost surprinsă pe DN 75 de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Arieşeni. În urma accidentului, minora a suferit plăgi contuze şi o fractură de membru inferior şi a fost transportată la spitalul din Cîmpeni de unde a fost transferată la un spital din Cluj-Napoca.

Joi, seara, în jurul orei 18.00, Poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 75, in localitatea Scărişoara, s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la locul accidentului, a constatat că minora în vârstă de 7 ani, din comuna Scărişoara, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. A fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de M.D., un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Arieşeni.

În urma accidentului minora a suferit plăgi contuze şi o fractură de membru inferior şi a fost transportată la spitalul din Cîmpeni de unde a fost transferată la un spital din Cluj Napoca. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax