Connect with us
Publicitate

CUGIR

Fetiță de 8 ani rănită în ACCIDENT provocat de un minor aflat la volan, care s-a răsturnat cu mașina, într-o comună din Alba

Publicat

masina rasturnata

O fată de 8 ani și un tânăr de 17 ani au fost răniți, duminică, într-un accident rutier petrecut în localitatea Mărgineni, comuna Săliștea. Minorul se afla la volanul unei mașini, pe drumul comunal, și s-a răsturnat cu aceasta în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 9.40, pe Drumul Comunal 181, pe raza localității Mărgineni, comuna Săliștea, un tânăr de 17 ani, din localitatea Purcăreți, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto și o minoră, de 8 ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Față de minorul care a provocat accidentul, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax