Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fetiţă de un an din Vinţu de Jos, INTERNATĂ cu traumatism cranian la spital, în Sibiu, după ce a căzut din pat. Precizări de la Direcția Copilului Alba

Publicat

ambulanta transport pacienti O fetiță în vârstă de un an din Vințu de Jos a ajuns la spital în Sibiu, după ce a suferit o lovitură gravă în zona capului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgențe din Alba Iulia, Lucia Filimon, fetița a căzut de la o distanță de aproximativ jumătate de metru, din patul în care se afla, acasă. Aceasta a mai precizat că fetița a fost transportată la Spitalul Municipal Sebeş, la secţia de Pediatrie, ulterior fiind adusă la Spitalul din Alba Iulia.

De aici, medicii au decis transportarea de urgență a fetiței la spitalul din Sibiu, din cauza traumatismului cranio-cerebral suferit. Contactat telefonic de Alba24, directorul DGASPC Alba, Sorin Chirilă a spus că instituţia nu a fost încă sesizată cu privire la acest caz.

Lucia Filimon a spus că incidentul produs duminică seara a fost semnalat de mama fetiței la 112, iar, în urma apelului de urgență, la domiciliul din Vințu de Jos a ajuns o ambulanță care a transportat fetița la spitalul din Sebeș. De la unitatea din Sebeș, fetița a fost adusă la secția de urgență a Spitalului din Alba Iulia.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Alba Iulia a declarat că „fetița a ajuns într-o stare bună, dar era speriată și țipa când era atinsă în zona capului. Trebuia intubată. Aceasta avea un traumatism cranian închis și a fost trimisă la spitalul din Sibiu pentru mai multe investigaţii”.

Lucia Filimon a precizat că fetiţa este în stare conştientă, iar luni i-a fost făcută o tomografie craniană, urmând ca rezultatul să fie interpretat. Copilul va fi internat la secţia de Pediatrie a spitalului din Sibiu, fetița având și o viroză.

Contactat telefonic de la Alba24, directorul DGASPC Alba Sorin Chirilă a spus că instituţia nu a fost sesizată cu privire la acest caz.

„Trebuie să fim sesizaţi de reprezentanţii primăriei, poliţiei sau spitalului. În aceste cazuri se deschide o anchetă pentru a vedea care au fost cauzele incidentului și mai ales dacă a fost vorba de o neglijență în familie sau din cauza unor situații sociale”, a declarat Sorin Chirilă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax