Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fetiţă de un an, rănită după un accident rutier în Alba Iulia: Se afla în braţele tatălui, când a fost acroşat de o autoutilitară

Publicat

O fetiţă de doar un an şi trei luni a ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut luni seara, în Alba Iulia. Se afla în braţele tatălui, când acesta a fost acroşat de o autoutilitară al cărui şofer efectua manevră de mers înapoi şi nu l-a observat.

Luni, la ora 21.42, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentanţi ai Unităţii de Primiri Urgenţe Alba, cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Alba s-a prezentat o persoană care a declarat că, împreună cu fiica sa, a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că I.I.A., de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu o autoutilitară, l-a acroşat pe S.P.I., de 39 de ani, din Alba Iulia, care o ţinea în braţe pe fiica minoră în vârstă de un an şi 3 luni.

În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale uşoare la nivelul coapsei, a gambei şi a membrelor superioare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax