Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fetița din Alba Iulia dată dispărută, după ce a plecat de la școală, a fost GĂSITĂ de polițiști

Publicat

Moțoi Denisa Maria, minora din Alba Iulia care joi, în după amiaza zilei de 28 noiembrie, în jurul orei 17.00, a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă, a fost GĂSITĂ, vineri în jurul orei 11.30.

UPDATE: În perioada în care a lipsit de acasă, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni. A petrecut noaptea la familia unei prietene.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, minora a fost găsită pe raza municipiului Alba Iulia, iar starea de sănătate este bună.

Reamintim că în noaptea de 28 – 29 noiembrie 2019, la Poliția Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie de 30 de ani, din Alba Iulia, care a sesizat faptul că, în după amiaza zilei de 28 noiembrie, în jurul orei 17.00, fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la școala la care învață și nu a mai ajuns la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ în ALBA: O fetiță din Alba Iulia a DISPĂRUT. A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă. POLIȚIA o caută

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax