Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Lucrări de primăvară la Sebeş. Mai multe străzi şi trotuare au intrat în reparaţii

Publicat

Odată cu venirea primăverii, Sebeşul a devenit un imens şantier. În aceste zile, în oraş au fost demarate o mulţime de lucrări de reabilitare a şoselelor şi trotuarelor, precum şi de amenajare a spaţiilor verzi, lucrări care se ridică la suma de 1.800.000 de lei şi sunt suportate din bugetul local. Acestea vor fi finalizate până înainte de sărbătorile de Paşti. Viceprimarul municipiului Sebeş, Adrian Bogdan, preşedintele organizaţiei locale a PDL a inspectat, joi, şantierele aflate în lucru pe raza oraşului Sebeş, dar şi în Lancrăm şi Petreşti, pentru a verifica stadiul lucrărilor şi dacă termenul limită al acestora poate fi respectat.

Este vorba despre mai multe lucrari edilitare demarate în această primăvară de administraţia locală şi care vor fi finalizate în următoarele săptămâni.

În această primăvară, municipiul Sebeş se află în plin proces de reabilitare, iar asta deoarece, în urmă cu două săptămâni, au demarat lucrările de plombare a carosabilului, la trotuare şi rigole, covor asfaltic, dar şi de amenajare zone verzi în mai multe zone ale oraşului.

lucrari sebes În acest moment, lucrările sunt în plină desfăşurare pe strada Dorin Pavel, în zona sensului giratoriu din apropierea restaurantului „Turn,” până la intersecţia cu strada Traian. Se repară covorul asfaltic, straturile de uzură şi sunt ridicate capacele de cămin la nivelul asfaltului. Pe această porţiune, circulaţia este aglomerată şi încetinită. Directorul SPAD Sebeş, Marius Ardelean a anunţat că circulaţia va fi restabilită vineri, pe acest tronson.

Cel târziu de luni, lucrările vor începe pe strada Traian, pe partea dreaptă, de la intersecţia cu strada Dorin Pavel până la intersecţia cu strada Lucian Blaga. Pe această porţiune, lucrările vor dura cel mai probabil 3 zile, a precizat Marius Ardelean.

În paralel se desfăşoară lucrări de plombare pe străzile adiacente străzilor principale, pe tronsonul Petreşti-Sebeş şi Răhău.

Totodată, în Sebeş se repară trotuare, cu pavaje, rigole şi podeţe pe strada Horia, pe strada Nouă din Lancrăm până la intersecţia cu strada Dealului (Calea Vacii) şi pe strada 1 Mai din Petreşti (partea stângă în sensul de mers Sebeş-Petreşti), pe strada Sava Henţia se lucrează la rigole şi podeţe. Lucrările nu vor ocoli drumul Sibiului şi cartierul Mihail Kogălniceanu.

De asemenea, în zona magazinului Kaufland se lucrează la amenajarea spaţiilor verzi, la rondoul din dreptul restaurantului „Turn”, iar, în restul municipiului, curăţenia de primăvară a început cu toaletarea şi văruirea pomilor.

Toate aceste lucrări, care se ridică la suma de 1.800.000 de lei, sunt suportate din bugetul local şi vor fi finalizate până înainte de sărbătorile de Paşti. Potrivit şefului Serviciului Domeniului Public din cadrul Primăriei Sebeş, Marius Ardelean, în zilele următoare va continua înverzirea municipiului prin plantarea de flori şi iarbă în rondourile de pe domeniul public şi curăţenia de primăvară prin toaletarea copacilor din centrul oraşului. În proiect mai este prevăzută şi realizarea marcajelor rutiere şi pietonale de pe raza municipiului, o altă lucrare ce va fi suportată de la bugetul local ce este estimată la suma de până la 80.000 de lei.

nistor bogdan la lucrari Viceprimarul Adrian Bogdan a vizitat joi şi Spital Municipal Sebeş, unde sunt desfăşurate în această perioadă lucrări de toaletare a pomilor şi ecologizare a curţii interioare. Acesta s-a interesat de la conducerea unităţii sanitare şi despre principalele probleme cu care se confruntă instituţia şi care ar fi investiţiile de strictă necesitate ce ar trebui realizate acolo.

„Am participat împreună cu colegii la o vizită la şantierele aflate în lucru pentru a urări stadiul lucrărilor. Este vorba despre investiţii la carosabil, turnare covor asfaltic, dar şi rigole şi trotuare. Lucrările au demarat în urmă cu câteva săptămâni şi facem tot posibilul pentru a le finaliza până înainte de sărbătorile de Paşti”, a declarat viceprimarul Adrian Bogdan.

Flavia NICOLAE

Adina E. CURTA

lucrari sebes 1 lucrari sebes lucrari sebes lucrari strada sebes lucrare sebes sebes lucrari camioane lucrari sebes camion lucrari sebes santier sebes santier strada sebes

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. ion

    vineri, 23.03.2012 at 16:01

    se vede ca dorin nistor si viceprimarul au inceput treaba serios,bravo lor,tinetio tot asa!!!!!

  2. mihaita

    vineri, 23.03.2012 at 18:49

    adevarul este ca fac o echip aredutabila, au planuri mari pentru Sebes, speram cu totii sa se apuce de munca inca din 11 iunie !

  3. Dan Sebesan

    sâmbătă, 24.03.2012 at 00:34

    Redutabila pe dracu. Bogdan este slab fara scoala. Nistor asta e baiat destept, o sa fie greu de prostit pentru ca stie de cand era la Garda cum fura astia din administratie. Greu de prostit . Nu-i ca Mugurel care se lauda ca are multa scoala, doctorate si daca-l iei la intrebari nu mai stie pe unde sa scoata camasa sau iti da explicatii pe care nici el nu le intelege. Daca ajunge Nistor, mai greu cu hotia la Primaria Sebes. De asta le este frica la toti aia care fac smenuri ca se infunda teava.

  4. Unul din Petresti

    miercuri, 28.03.2012 at 12:38

    Domnilor din primaria Sebes!!..Pe cand asfaltati si strada Simion Barnutiu din Petresti ca e plina de gropi si nori de praf la fiecare masina care trece??!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax