Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Fiecare alege cui spune astăzi „You are my Valentine”. Ce au postat poliţiştii pe Facebook, de Ziua Iubirii

Publicat


stop violentei domestice

Poliția Română anunță astăzi, de Valentine’s Day, că în ultima lună a fost un aflux de ordine de protecție emise din cauza violenței în familie. Într-o lună de la schimbarea legislației, aproape 700 de astfel de măsuri au fost luate de polițiști. Două dintre ordine au fost emise pe numele unor femei „prea temperamentale”, care ar fi agresat pe cineva din familie.

Citește și MESAJE și SMS-uri de Ziua Îndrăgostiţilor. Declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

„Fiecare alege cui spune astăzi <You are my Valentine>. Și noi am ales!

Chiar dacă nu este sărbătoarea noastră, a românilor, câtă vreme ne aduce bucurie … să fie primită! Valentine’ s day este despre iubire sinceră, curată și exprimată în cel mai frumos mod posibil.

Sunt însă și oameni pe care dragostea <îi scoate din minți>. Iată cum, cel mai frumos sentiment ajunge să fie <justificare> pentru cel mai josnic mod de comportare.

Femeie, tu care ai îndurat în taină <bătaie din iubire>, astăzi este și despre tine! Nu ești singură, nu ești a nimănui!

Astăzi ție îți spunem <You are my Valentine>.

De ce?

Pentru că ne pasă! Pentru că, așa cum bine spune ADDA, <tu ești puternică, deșteaptă și frumoasă>!

Ajută-ne să te ajutăm! Fă-ți curaj și anunță-ne când ridică palma sau pumnul asupra ta!

Știm că poți! Rămâne să înțelegi și tu câtă putere există în tine.

Violența domestică nu are justificare!

Iar tu, om care crezi că ți se cuvine totul și îți lovești fără regret partenera de viață, teme-te! Ea nu e singură! Ne are pe noi și, într-o zi, ne va cere ajutorul.

Într-o lună de la intrarea în vigoare a legislației în domeniu, polițiștii au emis 679 de ordine de protecție provizorii. Și vor mai fi … Unul dintre ele s-ar putea să fie chiar pe numele tău!

Iubiți-vă frumos, oameni buni! Happy Valentine’s Day!

PS: Și bărbații sunt asupriți uneori. Două dintre cele 679 de ordine de protecție provizorii au fost emise de polițiști pe numele unor doamne, reclamate a fi prea temperamentale. Noi venim în sprijinul tuturor celor care ne solicită ajutorul! Femei și bărbați deopotrivă”, au scris reprezentanții Poliției Române, pe pagina de Facebook.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Oficial MFP: Prețurile diferite față de UE la carburanți nu sunt determinate de nivelul taxelor

Publicat

scumpiri

În România ponderea taxelor în prețurile finale ale benzinei fără plumb și motorinei sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeană, susține Attila Gyorgy, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), răspunzând unei interpelări adresate de un deputat. „Astfel, la benzina fără plumb această pondere reprezintă 54% din prețurile finale, iar la nivelul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, filmul dedicat fenomenului Pitești, în care joacă Kira Hagi, va fi proiectat la Alba Iulia

Publicat

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, primul film artistic având ca temă Experimentul Pitești, unul dintre cele mai teribile experimente de reeducare prin tortură din istoria modernă, va fi difuzat marți, 22 octombrie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. În film joacă și Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. Acesta s-a arătat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Pădurarul care apare în ancheta RECORDER, snopit în bătaie după apariția reportajului

Publicat

Răzvan Cenușă, pădurarul din comuna Moldoviţa, judeţul Suceava, care a avut curajul să apară într-un reportaj realizat de jurnaliştii de la Recorder, în care se arată cum se fură legal din pădurile Bucovinei, a fost snopit în bătaie după difuzarea materialului.  Informația a fost făcută publică de activistul de mediu Tiberiu Boşutar pe site-ul său, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

REVOLTĂTOR: Voluntarii care refăceau locuința unei familii sărmane din Gorj, reclamați de vecinii invidioși

Publicat

Mai mulți localnici din satul Bobu (Gorj) au depus reclamații contra voluntarilor veniți să refacă locuința unei familii sărace. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați de zgomotul produs, iar unii săteni chiar îi înjurau pe voluntari atunci când treceau prin fața casei, scrie publicația locală igj.ro. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate