Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fierul vechi, o tentaţie permanentă pentru avizii de bani necinstiţi: un tânăr din Sântimbru a furat o ţeavă de 10 metri

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din comuna Sântimbru a fost prins de poliţişti, luni, după ce pe 1 februarie 2012 furase o ţeavă metalică, parte dintr-un sistem dezafectat de irigaţii din Totoi. Tânărul a transportat ţeava cu un tractor la un centru de colectare a fierului vechi. Valoarea ţevii era de 1.000 lei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat pe principalul suspect de comiterea furtului unei ţevi metalice, în valoare de 1.000 de lei, ce făcea parte din sistemul dezafectat de irigaţii din locul numit „Pasarelă”, de pe raza localităţii Totoi.

M.V.A., de 23 de ani, din comuna S\ntimbru, furase ţeava metalică lungă de 10 metri, pe 1 februarie 2012. Pentru a o putea transporta, acesta o secţionase şi cu ajutorul unui tractor a dus-o la un centru de colectare a deşeurilor feroase din Alba Iulia, unde a valorificat-o în  folosul personal.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de M.V.A., sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax