Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fii reporter Alba24.ro: Morman de gunoi de Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia

Publicat

Unul dintre cititorii noştri a luat atitudine şi a scris în secţiunea „Fii reporter Alba24.ro” un mesaj care ar trebui să ajungă în atenţia autorităţilor locale. Vă prezentăm textul primit la redacţie:

„Nu vreau să judec nici Primăria Alba Iulia, nici SC <Salprest> SA, ambele instituţii responsabile cu imaginea unui oraş curat, demn de etichetă pusă chiar de dl. primar Mircea Hava – un oraş european. Însă îmi doresc din tot sufletul să mai trec sâmbătă dimineaţa la ora 10 şi să nu mai găsesc mormanul de gunoaie care invadau trotuarul de pe B-dul Revoluţiei. Îmi doresc să învăţăm să reparăm greşelile.

Mi se pare de bun simţ.

Imaginea ataşată e grăitoare că nu putem să afirmăm că avem un oraş curat. Nu este permis să ne strecurăm pe bulevardele principale printre gunoaie care, la temperaturi de 30 de grade C, răspândesc mirosuri de nesuportat.”

Aşteptăm în continuare mesajele Dumneavoastră pe „Fii reporter Alba24.ro”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Catalin Craciun

    sâmbătă, 16.07.2011 at 14:17

    Vineri seara cand au ridicat gunoiul din cealalta parte a strazii, i-am vazut pe muncitorii de la salprest cum au ”ocolit” acele tomberoane, miroase si arata destul de urat

  2. tempera

    sâmbătă, 16.07.2011 at 23:43

    Atunci cand asociatia de proprietari din zona isi va achita datoriile catre Salprest ( si locatarii catre asociatie) gunoiul va fi ridicat. Asa s-a intamplat si in zona unde locuiesc eu. Primaria nu are nici o treaba cu asta, contractul de prestari servicii este intre asociatie si firma de salubrizare, au mai fost cazuri asemanatoare prezentate in presa. Un oras european ii locuit de cetateni civilizati. Produci mormane de gunoi, trebuie sa si platesti ca sa nu te ingropi in ele, nu ti le ia nimeni gratis, ca mie nu mi-ar conveni ca eu sa platesc ridicarea gunoiului si la alta asociatie sa-l ridice primaria gratis sau din impozitele noastre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax