Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FII REPORTER: O plimbare cu bicicleta pe malul Ampoiului s-a transformat într-un coșmar pentru un albaiulian. Cum era să fie linșat de trei câini

Publicat

Un cititor Alba24.ro, ne-a sesizat cu privire la faptul că era să fie sfâșiat de un grup de câini de talie mare în timp ce se plimba cu bicicleta pe malul Ampoiului. Acesta a mai spus că animalele aparțin unei ferme din apropiere ridicate pe domeniul public.

„În după-masa zilei de 28.06.14 mă plimbam cu bicicleta pe malul Ampoiului chiar prin dreptul Supremiei iar la un moment dat am fost atacat brusc de un cine de talie mare, ciobănesc, extrem de agresiv. Am scăpat ca prin minune pentru că am pus bicicleta între mine și el. Între timp au mai venit încă doi câini la fel de mari și agresivi și doar strigatele și pietrele aruncate spre ei i-au făcut să plece.

Acești câini aparțin de o „ferma” de vite clandestina lipită de gardul unei firme pe domeniul …..public cred..

Mă întreb cum este posibil să lași asemenea fiare libere într-o zonă de agrement unde pot să se afle pe lângă cicliști și pescari, familii cu copii ieșite la iarbă verde. Și mai ales cum este posibil să-ți faci fermă pe domeniul public , să îngrădești terenul și să ridici construcții ? Și de ce nu a venit nimeni să mă ajute să scap de fiare pentru că strigătele mele s-au auzit cu siguranță.

De asemenea SPER ca „fermierul” să nu fi primit subvenții de la stat pentru mica lui afacere pentru că nu mi-ar conveni sincer sa fiu sfâșiat de javre pe…. banii mei” a precizat cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. nico

    duminică, 29.06.2014 at 13:28

    fiara de fapt e OMUL ..nu stiati?

    • laura

      luni, 30.06.2014 at 12:35

      Daca te plimbi pe malul Ampoiului, catre Micesti si Sard, te doare sufletul cand vezi ce mizerie crunta e pe malul raului, mormane de gunoaie, mare pacat pentru ca ar fi un loc superb pentru o plimbare cu bicicleta sau pe jos!Ce fac oare responsabilii din primarie?

  2. mdda

    duminică, 29.06.2014 at 15:42

    Bine ai venit in orasul de istorie cu caini cu tot. La intrare in oras de catre Cluj, sens giratoriu ii haita de caini a unui cioban din zona, amendati pe cei ce lasa caiinii ii voie pe sosea sau zona de agrement. Domnule primar poate aveti solutii in urmatoarele alegeri …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax