Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fii voluntar la cel mai tare spectacol de operă în aer liber din România, Aida de Verdi: Întâlnirea cu organizatorii va avea loc joi

Publicat

Încă mai poți să participi ca voluntar la cel mai tare spectacol de operă din România! Până acum peste 200 de persoane s-au înscris pentru a lua parte la punerea în scenă a operei Aida de Verdi, care va avea loc sâmbătă la Alba Iulia. Voluntarii se vor întâlni joi de la ora 17.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor cu organizatorii evenimentului pentru a stabilii detaliile legate de costumație și repetiții. Cei care nu au reuşit să se înscrie dar sunt interesaţi să participe la acest proiect se vor putea prezenta și ei la Casa de Cultură. Pentru a putea realiza acest spectacol la cele mai înalte standarde este nevoie de 500 de persoane.

Alba Iulia va fi gazda unui eveniment în premieră în România. Este vorba despre spectacolul de operă Aida de Verdi care va avea loc în data de 21 iunie și pentru care este nevoie de 500 de voluntari pentru „Marșul Triumfal” din actul III. Până în acest moment s-au înscris peste 200 de persoane.

Voluntarii vor afla primele detalii legate de participarea lor la acestă producţie, joi la ora 17.00 când se vor întâlni cu organizatorii la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Cei care sunt interesaţi să facă parte din spectacol dar nu au reuşit să se înscrie, se vor putea prezenta la întâlnirea de joi.

Voluntarii pentru acest spectacol vor purta costume speciale și vor face câteva repetiții pentru scena în care vor apărea și anume „Marșul Triumfal” din actul III.

Aceştia vor participa şi la o tombola cu premii oferite de sponsorii evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax