Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fiica femeii din Alba Iulia care s-a SPÂNZURAT face dezvăluiri şoc: „Mama a lăsat un bilet în care a scris că a fost ameninţată de patron”

Publicat

medicina legala Femeia de 54 de ani din Alba Iulia care a fost găsită spânzurată în locuinţa sa, a lăsat un bilet prin care motivează gestul extrem la care a recurs. Aceasta a scris că a fost ameninţată de patronii magazinului la care lucra ca vânzătoare, pentru lipsa la inventar.

Fiica femeii a declarat pentru Alba24 că în biletul lăsat a scris că „ a fost ameninţată şi obligată de patroni să semneze o hârtie cum că a furat banii, care au ieşit lipsă la inventar, 48.000 de lei”.

Femeia lucra la un magazin de îmbrăcăminte situat vis-a-vis de Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

„Am vorbit cu ea cu o zi înainte (n.r – luni) şi mi-a spus că a făcut inventar la magazin de două ori. A ieşit lipsă 48.000 de lei. A fost acuzată că i-a luat ea şi a lăsat dovezi că era nevinovată. A lăsat un bilet, pe care l-am găsit în casă. Ne-a scris că a fost ameninţată şi presată de patroni să semneze o hârtie, cum că ea a furat banii”, ne-a spus fiica femeii.

Femeia de 54 de ani din Alba Iulia a fost găsită de ginerele, spânzurată, în locuinţa sa. Bărbatul a fost cel care a sesizat şi poliţia.

„Marţi, în jurul orei 14.36, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că a găsit-o pe soacra sa spânzurată în locuinţă.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a identificat-o pe U.O., de 54 de ani, din Alba Iulia care era decedată şi pe cadavrul căreia au fost identificate urme specifice decesului prin spânzurare.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. maria

    miercuri, 14.01.2015 at 20:49

    La asa ceva ar trebui sa mediteze guvernanti nostri…legi drastice pt patroni si si protectie pt angajati,calca pe cadavre pt avere….RUSINE

  2. Olte

    joi, 15.01.2015 at 00:09

    Despre ce magazin e vorba? A**** sau D****? N-o sa mai cumpar de la ei veci. Sper totusi ca organele abilitate sa-si faca datoria si sa-i pedepseasca in cel mai aspru mod pe patroni, daca se dovedeste ca ei au fost cei care au pus presiune pe dumneai. Niste *****!

  3. VLAD TEPES 2015.

    joi, 15.01.2015 at 00:35

    patroni????~~~IN RO majoritatea sunt parveniti, inculti, fosti comunisti…pupincuristi..si niste ****…se cred ZMEI..dar majoritatea sunt la capitolul corectitudine si omenie 0( zero)…hooooo….lichele !!!! sa falimentati toti !!!!

  4. marcel

    joi, 15.01.2015 at 08:50

    Respectivii patroni ar trebui sa fi sanctionati si pedepsiti aspru daca se adevereste ca doamna decedata nu a furat nimic. Acuma sa furi 48000 de mii si sa nu se observe nimic mi se pare aberant. Cate haine putea fura femeia? Condoleante ficei si multa putere. Rusine patronilor si asa sa le ajute Dumnezeu.

  5. Nelu

    joi, 15.01.2015 at 09:17

    ca sa acuzi trebuie dovezi si din partea patronilor si din partea voastră care faceți afirmații nefondate. Nui ușor nici pt angajat nici pt angajator in România datorită legislației .

  6. B.Stefan

    joi, 15.01.2015 at 19:27

    magazinul este A.**S.FACEAU ASTAZI INVENTARUL

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 16.01.2015 at 10:08

      @B.Stefan, GRESIT, nu este vorba de A**S. Am verificat.

  7. rodica

    joi, 15.01.2015 at 19:40

    Si eu lucrez in comert din 1975 dar aa ceva nu se poate , trebuie s a fi inconstienta mai ales ca si dinsa lucra de mullt in comet,nu se poate aa ceva , ar trebui s a intre pe patron sa l ia la purecat si el la cit timp facea inventar ? sint fel si fel de patroni de dupa revolutie fara nici o scoala de comert si isi umilesc angajati in fel si chip,pt ca anganjati nu au nici un drept nici la salaru si nici la orele lucrate,Eu atat pot spune ca nu e adevarat cu lipsa ,nu o cnosc pe doamna dar ma pun eu in situatie pt ca lucrez in comert de atat timp dar niciodata nu mia trecut prin cap s a fac asa ceva pt ca ginditiva caci tot tu ar trebui saipui plus rusinea dar la doamna v a spun eu ca e o facatura a patronilor ,ar trebui verigicati aspru la singe ….

  8. hook

    vineri, 16.01.2015 at 15:44

    B.Stefan nu mai vb tampenii daca nu stii despre ce e vb …..Nu e Ar..,e un pic mai incolo…..intai sa dai drumul la porumbel ,informeaza-te!!!!!

  9. iulia

    sâmbătă, 17.01.2015 at 12:07

    MAGAZINUL SE NUMESTE GALAXY si se afla chiar in statia de autobuz. Rusine sa le fie, am vazut ca angajeaza deja vanzatoare…. rusine sa le fie. Nu stiu cum mai pot dormii noaptea…

  10. lunetistul

    sâmbătă, 17.01.2015 at 14:31

    Magazinul este Galaxia……acolo a lucrat femeia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax