Connect with us
Publicitate

CUGIR

Fiica primarului din Cugir, Adrian Teban, testată pozitiv pentru COVID-19 după ce s-a întors din vacanță

Publicat

Adrian Teban, primarul orașului Cugir, a anunțat marți într-o postare pe Facebook, că una dintre fiicele sale a fost confirmată cu noul coronavirus, menţionând că el a ieşit negativ la testare.

”Pentru ca este campanie și pentru ca suntem în stare de alertă din cauza COVID-19 doresc să va împartășesc un episod recent din viața mea pentru a evita alte speculații.

Una din fiicele mele a participat la un majorat după care cu un grup de tineri au plecat în vacanță. La întoarcere ne-a informat ca avea anumite simptome specifice și am hotarat să stea izolată, separat de noi la apartament până la clarificarea situației.

Ulterior în urma testarii, s-a confirmat ca este vorba de COVID. Ea s-a internat și urmeaza tratament conform medicului curant. Eu și soția mea ne-am testat și am iesit negativ. Cu responsabilitate putem stopa răspandirea virusului.” a scris primarul din Cugir pe Facebook.

sursă foto, informație: Adrian Teban – Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax