Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Filiala PRO România din Zlatna are un nou șef. Cine este Florin Gheorghe Crișan

Publicat

Organizația PRO România din Zlatna are un nou președinte, în persoana lui Florin Gheorghe Crișan. Acesta a fost în trecut consilier local al orașului. 

Potrivit unui comunicat de presă, în vârstă de 42 de ani, Florin Gheorghe Crișan este absolvent a două facultăți, cu specializările de istorie și management. Este căsătorit, are un copil și activează în domeniul privat.

“Prioritatea acestuia va fi acea de a construi, în perioada imediat următoare, la Zlatna, o filială locală puternică, alături de persoane competente care doresc să se implice, activ, în viața comunității. Sunt sigur că experiența politică pe care a acumulat-o îl va ajuta să se achite, cu succes, de această provocare”, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei județene Alba a PRO România.

La rândul său, Florin Gheorghe Crișan a transmis că “motivul pentru care am intrat în politică a fost acela de a sprijini oamenii din Zlatna, orașul în care m-am născut, în care m-am format și în care trăiesc.

Consider că toate demersurile mele de până acum, începând cu inițierea unor proiecte în Consiliul Local, sprijinirea cetățenilor în rezolvarea unor probleme cu care se confruntă sau semnalele de alarmă pe care le-am tras privitor la nereguli din cadrul administrației, mă îndreptățesc să îmi asum această nouă postură.

La Zlatna, sunt foarte multe lucruri care se pot face, începând de la marea și eterna problemă a lipsei locurilor de muncă și până la responsabilitatea cheltuirii banului public.

Programul meu este unul centrat pe nevoile oamenilor și pe nevoia urgentă a schimbării actualei administrații, începând cu inițierea mai multor proiecte în consiliul local. Îi aștept alături de mine pe toți cei care doresc binele acestui oraș”, se mai arată în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. PS-d

    marți, 21.07.2020 at 21:18

    Poza cu Dragnea nu aveti?Sunteti urmasii lui si ai lu Ponta.Scrieti pe google „Dragnea si Ponta” si vedeti la photo urmasii cui sunteti .Sunt apolitic nu am nici o orientare dar vedeti pozele de acum cativa ani cand se imbratisau Dragnea si Ponta…si dupaia mai faceti campanie electorala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax