Connect with us
Publicitate

SPORT

Filip şi Boboc ar putea veni, luni la Alba Iulia. Revenirea lui Camara, în stand by

Publicat

Şefii Unirii se pun pe transferuri și, cum jucătorii cu profil  defensiv au dezamăgit (aici facem referire la cei din linia mediană și mai exact la mijlocașii defensivi), nu ar fi exclus ca luni la Alba Iulia să sosească Alexandru Filip.

”Mi-aș dori să revin la echipă, pentru că timpul a fost scurt și nu am apucat să demonstrez tuturor ceea ce pot eu cu adevărat. M-am simțit bine la Alba Iulia și atunci când s-a apelat la mine am încercat să-mi fac treaba cât mai bine”, a declarat Alexandru Filip, momentan jucător liber de contract, dar fotbalist aflat în atenția cluburilir FC Botoșani, FC Snagov și echipe din campionate externe.

Totodată, la Unirea ar putea reveni Dragoș Boboc, fundaș stânga (post deficitar în momentul de față), fotbalistul care a marcat două goluri pentru Unirea Alba Iulia. Boboc ar putea reveni la Alba Iulia, întrucât transferul acestuia în străinătate nu  a mulțumit pretențiile fotbalistului.

În ceea ce privește soarta francezo-ivorianului Yamoudou Camara, oficialii albaiulieni așteaptă clarificarea situației de la club pentru a ști pe ce ”picior” va sta echipa în ediția viitoare de campionat. Yamoudou Camara ar face un cuplu excelent în defensiva Unirii cu Constantin Bumbac, în  vreme ce Pistol și Bucurică ar completa defensiva ”alb-negrilor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Fan Filip

    duminică, 17.07.2011 at 15:48

    Sunt mai multe echipe interesate d acest jucator…Imi pare rau ca a plecat d la Alba Iulia…Facea jocul sa circule mai repede…un jucator bun din pct meu d vedere…cu reale calitati…si tanar…Come Back…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax