Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FILME DE CRĂCIUN: Zece producții pe care poți să le urmărești de sărbători, în familie

Publicat

top-10-filme-de-craciun-2015-1024x640În perioada sărbătorilor de iarnă fiecare încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familie și persoanele dragi. Una din activitățile preferate de multe familii este vizionarea de filme de „sezon”, povești de Crăciun pe care le poate urmării de la cel mai mic la cel mai mare membru din familie. Dacă încă nu v-ați făcut lista cu filme, vă propunem 10 producții haioase și interesante pe care să le vizionați în perioada acestor sărbători.

Ho, Ho, Ho

Horaţiu, un copil de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun primeşte, drept cadou de sărbători, o zi la mall. Horaţiu este fericit şi curios nevoie mare, dar nu ştie că ceea ce lui i se părea că va fi o zi distractivă în lumea entuziasmantă a oamenilor mari, se va transforma într-o aventură de zile mari.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2016. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

MESAJE DE ANUL NOU 2017: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2017. MESAJE frumoase de REVELION

Rătăcind curios şi fascinat pe holurile luminoase şi împânzite de “spiritul” sărbătorii, Horaţiu dă nas în nas cu Ion, un pungaş ordinar ascuns şiret după un costum de Moş Crăciun. Criminalul nostru e în mijlocul unei operaţiuni nu tocmai creştineşti, iar Horaţiu îl încurcă. Lucrurile însă scapa de sub control şi aventura se pune în mişcare.

YouTube video

„Bad Santa 2” 

„Bad Santa 2” marchează revenirea pe marile ecrane a câştigătorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton în postura de anti-erou preferat al Americii şi îl interpretează din nou pe Willie Soke.

Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului. Şi de această dată aventurii i se alătură ,,puştiul” supraponderal şi mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o rază a soarelui de 110 kilograme al cărei scop este să scoată la iveală bruma de umanitate existentă în Willie.

Problemele cu figura maternă ies la iveală atunci când îşi face apariţia câştigătoarea Premiului Oscar Kathie Bates, în rolul detestabilei Sunny Soke, o mamă desprinsă parcă dintr-un film de groază. O scorpie de dimensiuni cosmice, Sunny ridică ştacheta şi implicit ambiţiile grupului, în timp ce cumva reuşeşte să scadă standardele comportamentului delincvent. Willie este şi mai chinuit acum de dorinţa tulburătoare de a-i intra în graţii voluptoasei şi graţioasei Diane (Christina Hendricks), directoarea galei de caritate, o femeie cu o inimă de aur şi un libido de oţel.

YouTube video

Four Christmases

Brad si Kate de-abia asteapta Craciunul, dar anul acesta tocmai pentru ca nu-si vor revedea familiile. Daca in trecut cei doi isi vizitau toti cei patru parinti, divortati si recasatoriti, incercand sa-si suporte toate rubedeniile fara sa faca crize de nervi, anul acesta gata, vor pleca intr-o calatorie spre o destinatie exotica. Dar cand ceata nu permite avionului lor sa decoleze, nefericitul cuplu este obligat sa faca patru craciunuri intr-o zi.

YouTube video

A Christmas Carol

O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului și Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.
Fantomele îi amintesc faptul că s-a obișnuit să fie un om morocănos, dar și consecințele refuzului de a se strădui să devină un om mai bun. În apropierea Crăciunului, cea mai veselă zi a anului, Scrooge își dă seama de contrastele personalității sale.
Jim Carrey joacă patru roluri diferite în această nouă versiune a filmului „A Christmas Carol”.

YouTube video

Happy Christmas

Kelly și Jeff, o romancieră în devenire și soțul ei regizor de film, duc o existență liniștită în Chicago alături de fiul lor în vârstă de 2 ani. Dar când Jenny, sora mai mică a lui Jeff, vine să locuiască cu ei după o despărțire, lucrurile se vor schimba. Jenny începe o relație instabilă cu Kevin, un traficant de marijuana și babysitter, iar ea și Carson, un prieten, provoacă o evoluție în viața lui Kelly pe măsură ce cariera și relația ei cu soțul încep să se îndrepte în direcții noi.

YouTube video

The Polar Express

Eroul nostru (voce Tom Hanks) nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren – „Polar Express”, iar conductorul (voce tot Tom Hanks) il invita inauntru. Aventura care va incepe, va intrece orice imaginatie.

YouTube video

KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI

Este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

Când familia sa disfuncțională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max (Emjay Anthony) își pierde interesul și refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.

Asupra familiei lui Max se dezlănuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viață și îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanșând un adevărat război pentru supraviețuire.

Distribuția e formată din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen și Krista Stadler.

Krampus și subalternii săi fioroși sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor Weta Workshop și Weta Digital, ambele renumite pentru realizările spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings și The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.

YouTube video

Love the Coopers – Haos de Crăciun

Patru generaţii ale familiei Cooper se reunesc cu ocazia tradiţionalei mese de Crăciun. O serie de vizitatori neaşteptaţi şi evenimente neobişnuite vor da peste cap întregul ritual de Crăciun, respectat de ani buni. Printre întâmplări presărate cu umor şi tensiuni, membrii clanului vor redescoperi importanţa familiei şi spiritul sărbătorilor de iarnă.

YouTube video

Joulutarina

Foarte demult, in Lapland, un baietel pe nume Nikolas isi pierde parintii intr-un accident. Localnicii decid sa aiba grija de orfan, si fiecare familie il gazduieste timp de un an. Pentru a-si arata recunostinta, Nikolas construieste jucarii pe care le ofera gazdelor in preajma Craciunului, in chip de ramas bun. La varsta de 13 ani, Nikolas ajunge in casa lui Iisakki, un tamplar morocanos, care-i interzice sa mai fabrice cadouri. Pentru a salva traditia, Nikolas va reusi sa-l induplece pe batranel si chiar sa vina cu o solutie ingenioasa care aduce bucurii copiilor la fiecare Craciun, chiar si in zilele noastre.

YouTube video

NOEL

O distribuție de primă mână își unește eforturile pentru această colecție de povești intersectate, avându-i în centru pe câțiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de ajunul Crăciunului.

Susan Sarandon o interpretează pe Rose, o văduvă care petrece prea mult timp la patul de spital al mamei sale cu Alzheimer. Robin Williams e un tip misterios care, mai târziu, o împiedică să sara în East River. Între timp, Nina (Penelope Cruz) e sătulă de crizele violente de gelozie ale iubitului său polițist, Mike (Paul Walker) și rupe logodna. Un chelner obsesiv și cam bătrâior e convins că Mike e reîncarnarea soției sale moarte, în timp ce în altă poveste, un tânăr tulburat (Marcus Thomas) încearcă să-și fractureze mâna ca să poată participa la petrecerea de Crăciun de la spitalul de urgențe.

YouTube video

 

Vedeți mai jos alte 10 idei de filme

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax