Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Filmul documentar ”În vârf de deal”, realizat de un tânăr din Alba Iulia, a fost selectat la Festivalul INDIE IPIFF

Publicat

Povestea lui Nea Gheorghe din Loman, singur ”În vârf de deal”, redată de documentarul realizat de Alexandru Costea, un tânăr din Alba Iulia, a fost selectată pentru Festivalul INDIE PIFF  al Producătorilor de Film Independenți.

Cea de-a-XVI-a ediție IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți, al cărei director este regizorul Toma Enache, va avea loc în luna mai, în format fizic, proiecțiile fiind programate pentru 5-7 mai 2022 la Cinema Muzeul Țăranului, iar gala de premiere, cu invitați speciali, pentru 8 mai, la Teatrul Odeon.

Toate detaliile despre documentar:  Povestea lui Nea Gheorghe și cum a devenit subiect de documentar

Întreaga lui viață a locuit în aceeași casă bătrânească unde își petrece zilele în liniște. Gheorghe este un om credincios, cu frica lui Dumnezeu, motiv pentru care acesta a decis să locuiască singur, pentru a-și întări relația cu Dumnezeu și pentru a trăi o viață spirituală, lipsită de orice distragere exterioară.

Omul a devenit personajul principal al unui documentar realizat de un tânăr din Alba Iulia, Alexandru Costea. Documentarul are și o pagină de Facebook.

Acesta povestește cum a ajuns la subiect și cum a realizat documentarul ”În vârf de deal”:

”Totul începuse în iarna anului 2018, mai exact cu câteva zile înaintea Crăciunului. Mă aflam într-un magazin comercial și nu pentru a-mi face cumpărături de sărbători ci pentru strictul necesar, iar în jurul meu era haos, lume agitată, stresată, nemulțumită, nu înțelegeam nimic, totul părea a fi o competiție a cărucioarelor de cumpărături.

Titlu: În vârf de deal

Gen: Documentar

Durată: 1h

Personaj principal: Gheorghe Stănuș

sursa foto: Facebook Indie Piff

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax