Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Filtre pentru viteză, droguri și alcool, instalate de polițiștii din Alba, la limita cu județele vecine. Operațiune de amploare

Publicat

Polițiștii din Alba au desfășurat o operațiune pe care au numit-o de tip ”blitz” care s-a întins pe mai multe zile.

Cinci filtre au fost instalate la limitele cu județele vecine și au fost testați peste 1.200 de oameni pentru consumul de alcool și droguri.

Comunicatul Poliției: 

În perioada 7 – 9 septembrie 2023, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat acțiuni de tip blitz, pe raza întregului județ și au acționat în 5 filtre rutiere care au fost instituite la limita cu județele limitrofe.

Acțiunea a avut drept scop reducerea numărului de accidente de circulație, acționându-se, în special, pentru combaterea excesului de viteză și conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În cadrul activităților au fost efectuate 1.254 de testări privind consumul de alcool sau droguri.

Au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză, două pentru depășire neregulamentară, 18 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare și 15 bicicliștilor.

Au fost reținute 9 permise de conducere, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni.

În acțiune au fost angrenați 100 de polițiști din structurile de poliție rutieră și ordine publică.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax