Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Final de an cu Skepsis, la Cugir. JOI, spectacolul de teatru „În Largul Mării”, la Casa de Cultură din oraș

Publicat

14647184_1102549516496363_1580163143_oÎn urma discuţiilor iniţiate de către Primăria oraşului Cugir, compania de teatru Skepsis susţine începând din această toamnă şi până la sfârşitul anului la Cugir, dar şi la Vinerea, o serie de spectacole pentru comunitate, stabilindu-se astfel o colaborare în scopul dezvoltării şi dinamizări vieţii socioculturale.

Gustul publicului pentru reţeta cu Skepsis a fost deja testat în luna septembrie, când, în cadrul Festivalului „Toamna Cugireană”, grupul Skepsis a susţinut în aer liber spectacolul de teatru de stradă “Procesul lui Prometeu” – reacţiile spontane şi feedback-ul pozitiv înregistrat atunci au fost încurajatoare pentru următoarele întâlniri.

Joi, 13 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură Cugir, compania de teatru Skepsis va suţine spectacolul “În Largul Mării”, după S. Mrozek – un spectacol de teatru absurd, cu caracter satiric şi umoristic, care atinge problema sensibilă a supravieţuirii individului care se confruntă cu excesul de putere şi autoritate dublat de indiferenţa celor din jur.

Vor urma încă trei spectacole, în lunile noiembrie şi decembrie, când publicul va fi din nou invitat să guste din umorul fin şi ironia cu … Skepsis. Accesul publicului la toate spectacolele este gratuit, dorindu-se cultivarea gustului publicului pentru arta dramatică, cheltuielile fiind acoperite de către Organizatori (Primăria oraşului Cugir; Casa de Cultură Cugir) pe baza contractului existent.

La finalul anului, Asociaţia Grupul Skepsis şi organizatorii vor evalua impactul iniţiativei asupra comunităţii iar rezultatele obţinute vor sta la baza reconfigurării colaborarării pentru viitor. Până atunci, Cugirul va avea un final de an cu Skepsis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax