Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Finanțare asigurată de Ministerul Culturii pentru două proiecte dedicate centenarului Marii Unirii de la 1918, la Teiuș

Publicat

primaria teius, teius,

Urmare a demersurilor făcute de administrația locală din Teiuș, Ministerul Culturii asigură finanțarea pentru două proiecte ce vor, alături de alte inițiative, să marcheze cum se cuvine Marea Unire de la 1918. Este vorba de un simpozion și un bust al martirului Unirii de la 1918, Ion Arion împuscat de garda maghiară în gara Teiuș în timp ce flutură steagul tricolor, respectiv „Ion Arion Patriot înflăcărat și martir al neamului  românesc’’ dedicat tuturor celor ce au pus interesul național, libertatea și neatârnarea neamului inaintea propriei vieții.

„Proiectele în valoare de 30.000 lei, respectiv  45.000 lei,  ce urmează să fie valorificate în luna noiembrie, se înscriu în seria celor propuse de Primaria Teiuș pentru a da greutatea cuvenită acestui moment deosebit al Unirii de la 1918, alături de Monumentul Soldatului Roman, realizat cu sprijinul SC Baumit România și pe care dorim să-l dezvelim cu ocazia zilelor orașului Teiuș” a declarat primarul Orasului Teius.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax