Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Finanțare de 72 de miliarde lei vechi pentru lucrări de apă și canalizare în mai multe localități din județul Alba

Publicat

YouTube video

În mai multe localități din județul Alba au construite reţele de alimentare cu apă și de canalizare. Anul acesta, au fost alocați 72 miliarde de lei vechi pentru aceste lucrări și urmează să fie primiţi încă 72 miliarde lei vechi pentru finalizarea celor începute.

Prezent la conferința de presă organizată vineri de PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu a declarat că planul este să fie terminate lucrările începute în acest an pentru reţelele de apă și canalizare, iar în acest sens, în toamnă vor fi alocați 72 miliarde lei vechi.

”Vrem să terminam investițiile începute fără să mă mai începem altele, până nu sunt finalizate cele demarate”, a declarat senatorul.

Acesta a precizat că în acest an „au fost alocați 72 de miliarde de lei (vechi – n.r.) pentru alimentări cu apă și canalizare în județul Alba. Localitățile Unirea, Roșia de Secaș, Sâncel și Livezile au avut alocate fonduri pentru a finaliza alimentările cu apă, Sâncelul și Livezile au și finalizat aceste lucrări, celelalte sunt cu lucrările în mare proporție gata, mai au puțin de lucru. Pentru canalizare, au fost prinse localitățile Roșia de Secaș, Daia Română, Rimetea, Scărișoara, Săliștea, Unirea și Șpring, care sunt cu lucrările demarate la canalizare din acești bani. La rectificarea din toamnă s-au promis alte 72 de miliarde (lei vechi – n.r.), tocmai pentru a continua și finaliza aceste lucrări.”

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax