Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia vrea să dea 500.000 de lei pentru activități non profit de educație și promovare turistică. Proiect pe ordinea de zi a ședinței de CL

Publicat

Un proiect de hotărâre privitor la regulamentul pentru acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul local, activităților non profit de interes local pentru anul 2014, va fi supus aprobării vineri, în ședință ordinară a Consiliului Local (CL).

Dacă va fi aprobat, prin acest proiect se vor acorda finanțări nerambursabile în valoare de 500.000 de lei din bugetul local, activităților nonprofit de interes local, respectiv educație și activități de promovare turistică a municipiului Alba Iulia.

Primarul Mircea Hava va fi cel care va delega responsabilitățile și va monitoriza desfășurarea în condiții optime a procedurilor pentru acordarea de finanțări nerambursabile pentru aceste activități non-profit, toate în contextul necesității implementării în Alba Iulia a unor activități relevante pentru actuala dezvoltare socio-economică a muncipiului.

Se va supune aprobării vineri, în ședință ordinară de CL, regulamentul pentru acordarea acestor finanțări nerambursabile, ce cuprinde dispozițiile generale, procedura de solicitare a finanțării, criteriile de acordare a finanțării, organizarea și funcționarea comisiilor de evaluare și selecționare, procedura evaluării și selecționării proiectelor, derularea contractului de finanțare, procedura de raportare și control, eventualele sancțiuni și dispozițiile finale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax