Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Firmă amendată la Alba Iulia pentru că nu a reparat un drum după lucrări la rețeaua de utilități. Ce spune viceprimarul Popescu

Publicat

alba iulia

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, dă exemplul unei firme amendate de Poliția Locală pentru că nu a reparat drumul pe care a făcut lucrări și precizează că astfel de sancțiuni vor fi date în continuare.

”Firmele care nu respectă legea și care le provoacă albaiulienilor disconfort vor continua să fie amendate!

Le reamintesc prestatorilor de utilități care derulează lucrări în municipiul Alba Iulia că au obligația de a lăsa drumurile la stadiul inițial. Mai pe românește, așa cum le-au găsit.

Azi, o instanță de fond a dat dreptate Primăriei municipiului în cazul unei amenzi de 20.000 de lei. Amenda a fost aplicată anul trecut unei firme de către Biroul Disciplina în Construcții, din cadrul Poliției Locale. Motivul: neîndeplinirea obligației de a readuce la stadiul inițial un drum pe care s-au efectuat lucrări.

La ora actuală, la nivelul municipiului, cu precădere în cartierul Cetate, există mai multe “șantiere” care au legătură cu utilitățile publice. Așadar, anunț executanții să respecte obligațiile care le revin.

Există o vorbă care spune că <Numai cine nu muncește nu greșește>. Eu o prefer, ca viceprimar, pe aceea că <Cine greșește, plătește>.  Mai ales când vine vorba de lege și de albaiulieni”, a scris viceprimarul Emil Popescu, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax