Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă cu activitate în Alba amendată de ITM cu 10.000 de lei pentru „munca la negru”

Publicat

O firmă care desfăşoară activitate în Alba a fost amendată de inspectorii ITM, după ce a fost depistată că a primit la muncă  o persoană fără forme legale de angajare.

În perioada 23– 27 septembrie, inspectorii ITM Alba au controlat 46 de agenţi economici în domeniul relaţiilor de muncă, având un număr total de 592 angajaţi. Au constatat 92 de nereguli, pentru care au aplicat sancţiuni de 26.000 lei. Din acestea, o amendă a fost pentru “munca la negru”, formulată pentru o persoană depistată în lucru fără forme legale de angajare.

Societatea sancţionată este „Alimeli Blue” SRL – o persoană depistată în lucru fără forme legale de angajare, amendă 10.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 41 de firme şi constatate 74 deficienţe. Inspectorii au formulat cinci avertismente şi două amenzi în valoare totală de 11.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax