Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă cu punct de lucru în Alba, amendată cu 40.000 de lei de inspectorii ITM, pentru munca la negru

Publicat

O societate comercială cu punct de lucru în Alba a fost amendată cu suma de 40.000 de lei, de către inspectorii ITM, pentru primirea la lucru a patru persoane ,fără întocmirea formelor legale de angajare. În perioada 13-17 august, au fost controlate 22 de unităţi în domeniul relaţiilor de muncă.

În urma controalelor efectuate de inspectorii ITM Alba, SC „Floraland Com” SRL Braşov  a fost amendată cu suma de 40.000 de lei pentru primirea la muncă a patru persoane, fără a întocmi actele legale pentru angajare. De asemenea, au mai fost controlate 22 de unităţi în domeniul relaţiilor de muncă şi au fost aplicate 114 de avertismente.
În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 19 unităţi şi au fost aplicate 45 de sancţiuni, dintre care o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax