Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă de construcţii din Cugir, amendată de ITM Alba cu 10.000 de lei pentru munca „la negru”. Sancţiuni şi pentru alţi agenţi economici din judeţ

Publicat

itm alba 2O firmă de construcţii din Cugir a fost amendată de inspectorii ITM Alba cu 10.000 de lei, pentru muncă nedeclarată. În total, inspectorii au dat sancţiuni de peste 24.000 de lei pentru nereguli găsite în activitatea mai multor agenţi economici controlaţi.

În perioada 27-30 aprilie, ITM Alba a verificat, în domeniul relaţiilor de muncă, activitatea a 40 de firme, cu un număr total de 678 de angajaţi. Au constatat 63 de nereguli şi au dat patru amenzi în valoare totala de 17.000 lei.

Una dintre sancţiuni a fost pentru SC Cordea Construct SRL Cugir, în activitatea căreia a fost găsită o persoană fără forme legale de angajare. Firma a fost amendată cu 10.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ITM Alba a controlat 27 de unităţi, în perioada menţionată. A găsit 49 de nereguli şi a formulat 11 avertismente şi a dat două amenzi în cuantum total de 7.500 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax