Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă de prelucrare a lemnului din Câmpeni şi întreprindere individuală din Șona, amendate pentru munca „la negru”. Sancţiuni de peste 28.000 lei de la ITM Alba

Publicat

itm alba

itm albaO firmă de prelucrare a lemnului din Câmpeni şi întreprindere individuală din Șona au fost sancționate de ITM Alba pentru munca „la negru”. După controale la agenţi economici, săptămâna trecută, inspectorii de muncă au dat amenzi în valoare totală de peste 28.000 de lei.

În perioada 13-17 iunie, în domeniul relaţiilor de muncă, inspectorii ITM au verificat 34 de agenţi economici, cu un număr total de 627 angajaţi. Au constatat 95 de nereguli şi au depistat trei persoane care un aveau forme legale de angajare. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 24.500 de lei.

Firmele sancţionate pentru muncă la negru sunt:

Antozin Forest SRL Câmpeni – prelucrarea lemnului – două persoane fără forme legale de angajare – amendă de 20.000 lei

Î.I. Biro Levente Mihai Șona – activități specializate de curățenie – o persoană fără forme legale de angajare – avertisment.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 19 de unităţi şi aplicate o amendă de 4.000 de lei şi cinci avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax