Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Firma de salubritate din Sebeş cere voie consilierilor locali să SCUMPEASCĂ TARIFELE. Motivaţiile şi noile preţuri pentru locuitori

Publicat

Firma de salubritate Greendays solicită majorarea tarifelor percepute pentru serviciile de la Sebeş. Reprezentanţii acestuia susţin că preţurile nu au mai fost crescute din 2009, iar inflaţia şi cheltuielile au crescut mult de atunci. Propunerea intră în atenţia consilierilor locali în şedinţa de joi.

În plus, compania motivează că staţia de sortare de la Orăştie s-a închis, iar depozitarea deşeurilor se face la Salprest SRL Alba Iulia. Tariful de depozitare este de 25,94 lei pe tonă fără TVA, iar în zilele nelucrătoare de 44,53 lei pe tonă fără TVA.

Mai mult, în documentaţia de proiect, reprezentaţii firmei susţin că au 6440 de contracte încheiate cu persoane fizice, raportat la un număr de 16.799 de clienţi din această categorie, respectiv 713 persoane juridice. Susţin că se lovesc de refuzul unor locuitori de a încheia astfel de contracte, în ciuda insistenţelor operatorului de salubritate.

Vezi noile tarife propuse, pe Sebeş24.ro.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax