Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Aiud, amendată de Poliţie, pentru articole pirotehnice deţinute ilegal. IPJ Alba continuă acţiunea “Foc de Artificii”

Publicat

artificiiPoliţiştii din Aiud au amendat o firmă care nu avea acte pentru mai multe obiecte pirotehnice. Acestea, în valoare de 510 lei, au fost confiscate. IPJ Alba continuă acţiunea “Foc de Artificii”.

Vezi şi IPJ Alba face verificări la firme, în târguri, pieţe sau centre comerciale, în cadrul acţiunii „Foc de Artificii”. REGULI privind folosirea articolelor pirotehnice

Potrivit IPJ Alba, joi, 17 niuembrie, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud împreună cu poliţişti de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba au efectuat un control la o societate comercială din municipiu, autorizată pentru deţinere, transport şi comercializare materiale pirotehnice.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că pentru o parte din materialele pirotehnice deţinute, reprezentanţii societăţii nu aveau documente legale de provenienţă.

În conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comercializarea bunurilor, societatea a fost sancţionată contravențional, iar materialele pirotehnice deţinute ilegal au fost confiscate.

Controalele poliţiştilor la societăţi comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax